Kosten Counseling

sessies van  75 minuten

In een traject pas ik zowel counseling als coaching toe, afhankelijk van jouw situatie. Een traject bestaat gemiddeld uit 3 tot 15 sessies. Voor de één duurt een traject wat langer dan de ander. Dit is mede afhankelijk van jouw hulpvraag en jouw situatie. Samen bepalen we de duur en ook de gewenste frequentie van sessies. 

Aan het einde van deze eerste sessie heb jij al direct meer grip op jouw probleem, over hoe het zit, wat jij wilt aanpakken en veranderen, en wat je kunt gaan doen. Jij bepaalt zelf na elke stap of jij wilt doorgaan met vervolgsessies.

Prijs: 95 euro (incl. BTW)

Vergoedingen

Vanaf 1 januari 2022 kun je ongeveer de helft van de kosten van counselingsessies die je bij mij volgt, declareren via je aanvullende zorgverzekering.

Op deze pagina van Zorgwijzer.nl wordt een overzicht gegeven van de vergoedingen voor Counseling per verzekering: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/counseling#vergoedingen

 

Mijn praktijk Nieuwe Zin is erkend door de beroepsvereniging De Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG)  (lidnummer 9546) en de overkoepelende organisatie RBCZ (licentienummer: 220330R), Het kwaliteitsregister voor vakbekwame therapeuten in de complementaire zorg).

Mijn AGB-codes zijn:

A.E. Van Nieuwmegen, psychosociaal zorgverlener, code 90112966.

Praktijk Nieuwe Zin, code 90071428.

 

Ook is Nieuwe Zin aangesloten bij de Coöperatie Kern Gezond Texel .

 

Ga je alleen voor coaching, dan wordt dat niet vergoed door de zorgverzekering.Check bij je werkgever of kosten voor coaching eventueel vergoed worden bijvoorbeeld in het kader van persoonlijke groei of burnout preventie. Informeer hiervoor bij je leidinggevende, personeelszaken of check de CAO. Daarnaast is het mogelijk de kosten voor coaching als aftrekpost op te geven bij de belastingdienst.